Specialister på fastigheter i Marbella

EXKLUSIVA

 

Under årens lopp har Altavista Property blivit känd som en specialist inom luxuösa nya bostadsområden i Marbella, vilka erbjuder fantastiska lägen till ett bra värde.

Vi är ledande inom branschen på grund av de resultat som vi åstadkommer – resultat med att hitta våra kunders högklassiga fastigheter till attraktiva priser i nya bostadsområden, och på så sätt lansera några av Marbellas mest exklusiva bostadsområden på den internationella marknaden. Vår effektivitet, professionalism och i slutändan vår framgång inom detta ställer oss i en position där vi lyckligtvis samtidigt kan ge service till husköpare, byggherrar och banker.

Detta i sin tur möjliggör för Altavista Property att inte bara erbjuda Marbellas bästa fastigheter till försäljning, utan i många fall även den exklusiva rätten att göra så. Dessutom ger våra meriter oss möjligheten att förhandla kring de priser, finansieringspaket och villkor som vi vet är attraktiva för våra kunder.

Många av våra köpare vill kanske betala i kontanter, men utöver detta försöker vi även tillhandahålla lösningar för de personer som behöver eller vill ta ett bostadslån för sitt fastighetsköp. Med priser och räntor på attraktiva nivåer är det nu en bra tid att köpa i Marbella, så ta dig en titt på våra bostadsområden i Marbella och se själv varför denna region återigen känns modern för köpare och investerare från hela Europa och bortöver.