Specialister på fastigheter i Marbella

AV visningsresor

Internet är ett utmärkt verktyg som har revolutionserat många branscher, inklusive fastighetsbranschen. Medan du en gång i tiden var beroende av att rent fysiskt besöka ett fastighetsmäklarkontor, gå igenom fastighetsbroschyrer och gå på rundvandringar, kan nu en hel del av detta initiala ”grundarbete” göras online.

Med andra ord är det nu möjligt att göra efterforskningar på vad som finns tillgängligt inom din intressesfär och budget rörande såväl lokala områden som platser utomlands. Du kan spendera så mycket eller lite tid på detta som du vill genom att antingen intensivt studera fastighetsmarknader, priser, bekvämligheter och områden, eller följa sådan information och trender över en längre tid.

Under denna process skapar de flesta potentiella köpare en slutlista över fastigheter som har väckt deras intresse, och kommer vanligtvis begära information från den mäklare vars webbplats de hittade denna information. På det här sättet påbörjas en relation där kunden begär information från mäklaren som i sin tur erbjuder dem en sammanfattning över de områden, typ av fastigheter, livsstil, bekvämligheter och priser som kunden är intresserad av.

Även om denna avlägsna typ av process är användbar så är det fortfarande väldigt få fastighetsköpare som kommer besluta sig för att köpa en fastighet utan att ha sett den - och ännu mer osannolikt är det om fastigheten finns utomlands. För alla, förutom de mest erfarna husköpare och investerare, är ett personligt besök för att titta på de mest intressanta objekten fortfarande en viktig del av processen.

ALTAVISTAS AV RESOR

Våra AV Resor är utformade för att utföra detta på ett sätt som är så enkelt, kostnads- och tidseffektivt för dig som möjligt.

Av den anledningen erbjuder vi 1-3 dagars AV Resor för att titta på fastigheter som du är intresserad av tillsammans med mäklare från Altavista Property, vilka finns till hands inte bara för att boka in besöken och visa dig fastigheterna, utan även för att ge dig detaljerad information om bostäderna och besvara alla de frågor du kan ha rörande köp, investering och att bo i Marbella.

Naturligtvis är det inte på något vis obligatoriskt att köpa. Den enda skillnaden från att du skulle arrangera din egen resa är att det eliminerar en stor del av organisatoriskt krångel för dig, vilket besparar våra kunder såväl tid som pengar.

När du har bokat biljett, Vi vill gärna organisera vistelser med reducerade företagspriser i några av de bästa affärs hotellen i Marbella, såväl som att vi plockar upp dig på flygplatsen. När du väl har installerat dig kommer vi att arrangera visningar av de fastigheter som du är intresserad av, och vi ger gärna kostnadsfria råd rörande lånekostnader och juridiska frågor. Om du skulle hitta den fastighet som du har letat efter medan du är här kan vi introducera dig för banker och advokatbyråer om så skulle vara nödvändigt, och på så sätt garantera att processen blir effektiv, enkel och trevlig.

Vänligen kontakta oss för mer information om våra AV Resor.