Specialister på fastigheter i Marbella

AGENTER

Det faktum att Altavista Property är ett fastighetsmäklarföretag som väljs av många ledande byggherrar för att marknadsföra deras projekt – i många fall exklusivt – innebär inte att vi är självbelåtna eller inte uppskattar hur värdefullt samarbetet mellan professionella kollegor är.

Det förhåller sig faktiskt precis tvärtom. Altavista är ett mäklarföretag som tror att vi är mest effektiva när vi samarbetar. Av den anledningen är vi alltid angelägna om att arbeta med likasinnande professionella företag med ett solvent rykte och marknadskännedom, antingen lokalt eller utomlands. 

Vi representerar några av de mest attraktiva fastigheterna på Costa del Sol, så om du har kunder som är intresserade av dessa fastigheter eller om du själv har en begränsad portfölj, varför inte höra av dig till oss, och om vi inleder ett samarbete kan du få direkt åtkomst till vårt breda sortiment av fastigheter längs hela denna region.

Vi har på detta vis etablerat många gemensamt fördelaktiga arbetsrelationer som har resulterat i långvariga samarbeten mellan företag. Genom att samarbeta på detta sätt blir vi inte bara mer effektiva, utan vi ger också en bättre service till våra kunder.

Vilken typ av samarbete du än föredrar, låt oss arbeta tillsammans – vi letar efter bra företag att arbeta med för att expandera vårt internationella nätverk av fastighetsmäklare. I gengäld erbjuder Altavista Property en professionell struktur som säkerställer ett klart, flytande samarbete och många av kustens mest attraktiva nybyggnationer och nyckelfärdiga projekt.

Kontakta oss för mer information.

Fält med en *är obligatoriska.

Fyll i formuläret ovan. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Alternativt om du vill besöka oss, slå oss en signal så avtalar vi ett möte.

Telefon:
+46 852 503 799
+34 952 799 360


KONTORS ADRESS:
Edif. Grupo Diz
Calle Guadaiza 25
Urb. Los Ángeles
San Pedro de Alcantara
29670 - Marbella