Specialister på fastigheter i Marbella

Om Oss

Det finns många fastighetsmäklare på Costa del Sol, varför skulle du välja Altavista? Det är en relevant fråga och vi kommer aldrig tillstå att vi är det enda bra fastighetsmäklarföretaget i Marbella, men Altavista Property tillhör en utvald grupp av företag som rankas bland de allra bästa beroende på det rykte vi byggt upp genom att känna marknaden, dess fastigheter samt professionella moderna processer av lyxig fastighetsmarknadsföring och en kundservice som inte liknar någon annan.

Vi tillhör denna grupp av ledande fastighetsmäklare i Marbella eftersom vi har arbetat mycket hårt för att anses vara – bland kunder och kollegor – ett seriöst, professionellt företag som ställer sin expertis till förfogande för sina kunder, oavsett om du befinner dig på marknaden för en semesterlägenhet, en lyxvilla eller ett betydande investeringsobjekt.

PROFESSIONELLT ERKÄNNANDE

Det är denna överensstämmelse av standard som vi är stolta över, så vi vaktar den svartsjukt genom den typ av företagsrutiner, selektiva anställningspolicy och fortgående personalutbildning som du kan förvänta dig av ett seriöst företag. Det kanske inte är förvånande att vi är det enda ISO 9001-ackrediterade fastighetsmäklarföretaget i Marbella, och bara under de senaste åren har fått motta officiellt erkännande genom utmärkelser som: OPP Gold award for Best Real Estate Agent 2011, the Overseas Living Best Real Estate Award 2011, the Best Real Estate Website Spain och Europe awards in 2012, samt Highly Commended Real Estate Agency Spain 2012, allt som ett erkännande för de resultat vi uppnått med främjandet av La Resina Golf & Country Club, och för det sätt som detta utfördes på.

De senaste utmärkelserna innefattar the Highly Commended Award for Real Estate Agency Website category for Spain 2014 och Five Star Award for Real Estate Agency Website category for Spain 2014, vilka vi nyligen fick motta. Det förhåller sig verkligen så att Altavistas lista över professionella referenser är lång och inkluderar inte bara kunder utan även byggherrar, banker och advokatbyråer.

Du kan överlämna ditt fastighetssökande eller försäljningen av ditt hem till oss eftersom detta är precis vad de ledande byggherrarna och bankerna i regionen har gjort under en tid nu. Som ledande agentur är Altavista Property nu erkänd som specialist i lanserandet av nya bostadsområden i det större Marbella-området. Våra meriter talar för sig själva och har gjort oss till en seriös partner för de viktigaste byggherrarna och finansiella enheterna i detta område, vilket gör det möjligt för oss att förhandla om de priser, finansiering och köpvillkor som sätter dig som köpare främst.

EN SERVICE DEDIKERAD TILL KÖPARE OCH SÄLJARE

Altavista är ett företag som förstår den moderna fastighetsmarknaden och hur man bäst främjar och marknadsför hem, såväl lokalt som utomlands, men kärnan av allt detta måste bestå av ett engagemang för både köpare och säljare. Vår kärna är att vi först och främst är en servicebransch, och vi tillhandahåller service till båda parter. Vårt arbete går ut på att sammanföra säljare och husköpare, om fastigheten, priset och villkoren är de rätta. 

Vi tar denna uppgift seriöst och använder oss av moderna marknadsföringsverktyg, managementstrukturer och teknologi för att bli mest effektiva, men vi glömmer heller inte bort att fastighetsmäkleri inte handlar om marknadsföring, inte ens fastigheter – det handlar om att ge människor personlig service. Kontakta oss med dina fastighetskrav och testa själv vårt arbetssätt.